Prajitura cu mere rase

Printeaza

Prajitura cu mere rase din: mere, oua, zahar, pesmet, faina, rom, unt.

Ingrediente:Prajitura cu mere rase

  • 6 mere
  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr
  • 3 linguri pesmet
  • 2 linguri făină
  • 1 păhărel rom
  • sirop din 2-3 lin­guri de zahăr
  • unt
  • pesmet pentru uns forma

 

Mod de preparare:

Se freacă spumă gălbenuşurile cu zahărul, se pune făina puţin câte puţin, apoi se adaugă romul şi pesmetul.

Se omogenizează bine şi se adaugă merele date pe răzătoarea mare. Se adaugă albuşurile bătute spumă şi se amestecă bine. Se toarnă compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet.

Se coace în cuptor la foc potrivit,apoi se taie şi se însiropează cu siropul de zahăr cât este încă fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.