Prăjitură cu piersici şi blat cu ciocolată şi nuci
PrinteazaPrăjitură cu piersici şi blat cu ciocolată şi nuci
- 250 g faina
- 3 oua
- 225 g zahar
- 250 g unt
- 100 g ciocolata amaruie
- 1 praf de copt
- 600 g piersici
- 1 sticuluta esenta de rom
- 3 linguri zahar pudra
- 3 linguri nuca macinata
Mod de preparare:
Freeci spuma untul cu zaharul, adaugi ouale pe rand, incorporezi apoi faina cu praful de copt si omogenizezi. Pui nuca macinata, ciocolata rasa si esenta de rom si torni intr-o tava jumatate din compozitie.
Cureti piersicile, le tai felii, le asezi in tava deasupra compozitiei, o torni pe cea ramasa si dai prajitura la cuptor pentru 40 de minute. Dupa ce s-a racit in tava, o taci bucati si o pudrezi cu zahar.
Prăjitură cu piersici şi blat cu ciocolată şi nuci
Poftă bună!