Prăjitură cu zmeură

Printeaza

Prăjitură cu zmeură

Ingrediente:Prăjitură cu zmeură

  • 250 g brînză de vacă
  • 2 gălbenuşuri răscoapte
  • 3 gălbenuşuri crude
  • 50 g unt
  • 1 praf de sare
  • zahăr după gust
  • 500 g zmeură
  • gră­sime pentru formă

 

Mod de preparare:

Se trece prin sită brînza de vacă, se amestecă cu cele două gălbenuşuri răscoapte, trecute de asemenea prin sită, şi cu 3 gălbenuşuri crude.

Se adaugă 50 g unt, 1 praf de sare şi zahăr (cît se doreşte de dulce). Se freacă bine totul, ca să se obţină o cremă, se adaugă apoi albuşurile spumă de la 3 ouă.

Se unge o tavă de copt şi se aşterne în strat uniform compoziţia pre­gătită.

Deasupra se presară zmeură. Se coace la foc potrivit.Se taie după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.