Prăjitură Japoneză

Printeaza

Prăjitură Japoneză din: unt, zahar pudra, nuca, oua, faina, bicarbonat, zahar vanilat, cacao, rom.

Ingrediente blat:Prajitura Japoneza

  • 140 g unt
  • 140 g zahăr pudră
  • 140 g nucă măcinată
  • 4 ouă
  • 100 g făină
  • un vârf de cuţit de bicarbonat
  • 1 plic zahăr vanilat

Ingrediente cremă:

  • 70 g unt
  • 70 g zahăr pudră
  • 2 linguriţe cacao
  • 50 ml rom
  • 100 g nucă prăjită şi măcinată

 

Mod de preparare blat:

Freci bine untul cu zahărul şi numai după ce s-a dizolvat, adaugi nuca. Baţi albuşurile foarte bine şi după ce au devenit spumă le adaugi peste untul cu zahărul şi nuca.

Amesteci numai de jos în sus şi în final adaugi făina amestecată în prealabil cu bicarbonat.

Răstorni compoziţia în tava unsă cu unt şi tapetată cu făină sau cu hârtie de copt. Coci prăjitura la foc mic şi în acest timp amesteci cele 4 gălbenuşuri cu alte 150 g zahăr pudră şi un plic de zahăr vanilat.

După ce blatul s-a copt, pui peste el gălbenuşul frecat cu zahăr şi dai din nou la cuptor la foc mic, să se usuce.

Mod de preparare cremă:

Freci untul cu zahărul, adaugi cacaua, romul şi 3/4 din nucă. Intinzi această cremă peste blatul cu glazura de găl­benuş şi presari şi restul de nucă.

Prăjitură Japoneză

Prajitura Japoneza

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura japoneza
  • prajitura japoneza cu nuca
  • https://www restaurantedelux ro/prajitura-japoneza html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.