Prajitura cu morcov

Printeaza

O reteta delicioasa de prajitura cu morcov din: oua, faina, zahar, scortisoara, ulei, cacao, morcovi, suc de portocala, praf de copt, mascarpone si zahar.

Ingrediente:Prajitura cu morcov

  • 4 ouă
  • 300 g făină
  • 200 g zahăr
  • 20 g scorţişoară
  • 50 ml ulei
  • 30 g cacao
  • 3 morcovi
  • sucul de la 1 portocală
  • 1 plic praf de copt
  • 2 cutii mascarpone
  • 50-60 g zahar sau dupa gust

 

Mod de preparare:

Amesteci zaharul cu sucul de portocale si morcovul dat pe razatoarea mica. Adaugi ouale, scortisoara, uleiul si omogenizezi. Amesteci faina cu praful de copt si cacaua, apoi torni amestecul peste compozitie.

Ungi o tava rotunda cu ulei, o tapetezi cu faina si torni compozitia. Dai la copt timp de 40 de minute, la foc moderat. Freci branza cu zaharul.

Dupa ce s-a racit blatul, il tai pe jumatate si pui crema la mijloc si deasupra.

Ornezi prajitura cu bomboane albe sau cu ce doresti si presari cacao (optional).

Prajitura cu morcov

Prajitura cu morcov

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • tort de morcovi cu mascarpone

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.