Prajitura Nicoleta

Printeaza

Prajitura Nicoleta din: oua, zahar, nuca de cocos, faina.

Ingrediente aluat:Prajitura Nicoleta

  • 8 albuşuri
  • 300 g zahăr
  • 150 g nucă de cocos
  • 4 linguri făină

Ingrediente cremă: 8 gălbenuşuri, 300 g zahăr, 4 linguri făină, 150 ml lapte, 4 plicuri zahăr vanilat, 200 g unt.

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă împreună cu zahărul şi amesteci uşor cu nuca de cocos şi făina. Din compoziţia obţinută coci 2 foi în interiorul tăvii unse cu ulei şi tapetată cu făină, câte 10 minute fiecare.

Freci bine gălbenuşurile cu zahărul, adaugi făina şi laptele şi fierbi pe foc până se îngroaşă. Când se răceşte adaugi untul şi vanilia.

Peste prima foaie pui crema şi opreşti puţin pentru a doua foaie. După ce pui a doua foaie, o ungi cu crema rămasă peste care presari nuca de cocos sau ciocolata rasă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura nicoleta
  • prajitura nicoleta cu cocos
  • prajitura nicoleta reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.