Prăjitură picantă

Printeaza

O reteta de prajitura picanta din: foi de pandispan, mascarpone, frisca, mix de fructe, rosii, zahar, zeama de limeta, zeama de lamaie, scortisoara, piper si chilli.

Ingrediente:

  • 1 pachet cu foi de pandispan
  • 250 g mascarpone
  • 100 g frisca
  • mix de fructe uscate
  • 500 g rosii prunisoare
  • 100 g zahar
  • 2 linguri cu zeama de limeta
  • 2 lingurite cu zeama de lamaie
  • scortisoara
  • chimion
  • piper
  • chilli

 

Mod de preparare:

Curăţă de pieliţe şi cotoare roşiile şi toacă-le mărunt. Pune-le într-o cratiţă împreună cu sucurile de citrice, zahărul şi câte un vârf de cuţit de condimente. Fierbe-le 45-60 de minute (după cât de zemoase sunt roşiile).

Lasă să se răcorească. Asamblează prăjitura, iar deasupra acoperă cu un strat de mascarpone bătut împreună cu frişca şi presară mixul de fructe uscate şi tăiate. Dă la rece.

Prăjitură picantă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.