Prăjitură pufoasă cu branză

Printeaza

Prăjitură pufoasă cu brânză: oua, lapte, zahar, ulei, praf de copt, branza dulce, gris, zahar vanilat.

Ingrediente:Prăjitură pufoasă cu branză

  • 2 ouă
  • 18 linguri lapte
  • 18 linguri zahăr
  • 18 linguri făină
  • 16 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 500 g brânză dulce
  • 2-3 linguri griş
  • 2 plicuri zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Mixezi ouăle cu zahărul, laptele, uleiul, apoi încorpo­rezi făina şi praful de copt cernute. Torni compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Brânza o amesteci cu zahărul vanilat, grisul şi zahăr după gust.

Pui cu lingura compoziţie de brânză din loc în loc peste aluat şi dai tava la cuptor 25-35 de minute. Laşi prăjitura să se răcească, apoi cerni deasupra zahăr vanilat pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.