Prajitura cu zmeura si frisca

Printeaza

O reteta delicioasa de prajitura cu zmeura si frisca din: drojdie de bere, iaurt, ulei, zahar, faina, oua, fragi, frisca, zahar tos si unt.

Ingrediente:Prajitura cu zmeura si frisca

  • 1 plic drojdie de bere
  • 2 iaurturi (200 g fiecare)
  • 1 pahar  de ulei
  • 4 pahare de zahar
  • 6 pahare de faina
  • 4 oua
  • 250 g de fragi
  • 200 ml frisca
  • 3 linguri de zahar tos
  • unt pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180C (treapta 6). Amesteca iaurtul cu drojdie de bere. Adauga uleiul, zaharul, faina si ouale, amestecand continuu. Unge o forma de prajitura si toarna aluatul in ea. Da la cuptor 40 de minute.

Verifica daca e gata cu un cutit. Scoate-o din cuptor, lasa la racit si pune-o pe un platou sau pe un gratar. Taie prajitura in bucati si repartizeaza-le in farfurii. Adauga frisca si zmeura. Decoreaza cu frunze de menta. Serveste imediat.

Prajitura cu zmeura si frisca

Prajitura cu zmeura si frisca

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura cu zmeura si frisca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.