Prajitura cu zmeura si frisca
PrinteazaO reteta delicioasa de prajitura cu zmeura si frisca din: drojdie de bere, iaurt, ulei, zahar, faina, oua, fragi, frisca, zahar tos si unt.
- 1 plic drojdie de bere
- 2 iaurturi (200 g fiecare)
- 1 pahar de ulei
- 4 pahare de zahar
- 6 pahare de faina
- 4 oua
- 250 g de fragi
- 200 ml frisca
- 3 linguri de zahar tos
- unt pentru uns tava
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 180C (treapta 6). Amesteca iaurtul cu drojdie de bere. Adauga uleiul, zaharul, faina si ouale, amestecand continuu. Unge o forma de prajitura si toarna aluatul in ea. Da la cuptor 40 de minute.
Verifica daca e gata cu un cutit. Scoate-o din cuptor, lasa la racit si pune-o pe un platou sau pe un gratar. Taie prajitura in bucati si repartizeaza-le in farfurii. Adauga frisca si zmeura. Decoreaza cu frunze de menta. Serveste imediat.
Prajitura cu zmeura si frisca
Pofta buna!
Incoming search terms:
- prajitura cu zmeura si frisca