Praz cu pui si cascaval la cuptor

Printeaza

O reteta de praz cu pui si cascaval la cuptor din: piept de pui, praz, ulei, cascaval afumat, cascaval de oaie, oua, ceapa verde, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Praz cu pui si cascaval la cuptor

  • 1 piept de pui fiert
  • 5 fire de praz
  • 100 ml ulei
  • 200 g cascaval afumat
  • 100 g cascaval de oaie
  • 3 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi prazul de stratul de foi de la exterior, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în segmente de circa 3-4 cm. Incingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi prazul la foc mare, 5 minute, amestecând în­continuu. Puneţi prazul prăjit într-o tavă mai înaltă aşezând bucăţile vertical.

Printre bucăţile de praz puneţi segmente tăiate din pieptul de pui. Este bine ca prazul şi carnea să fie egale ca lungime. Amestecaţi caşcavalul afumat cu cel de oaie, date pe răză- toarea mare, cu ouăle, ceapa verde curăţată, spălată şi tocată mărunt şi pătrunjelul tocat mărunt. Potriviţi de sare şi piper şi omogenizaţi bine compoziţia.

Turnaţi-o în tavă peste ingredi­ente, după care puneţi tava în cuptorul încins. Coaceţi la foc potrivit circa 25-30 de minu­te. Lăsaţi 10 minute să se răcească după ce aţi scos tava din cuptor şi serviţi preparatul cald.

Praz cu pui si cascaval la cuptor

Praz cu pui si cascaval la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.