Pui in aluat

Printeaza

Pui in aluat din: aluat foitaj, piept de pui, cascaval, seminte de susan, galbenus, sare.

Ingrediente:

  • 1/2 pachet aluat foitaj
  • un piept de pui
  • 5-6 felii cascaval
  • o lingura seminte de susan
  • un galbenus
  • sare

Mod de preparare:

Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu un praf de sare. scoate după 20 de minute si se lasă deoparte.

Aluatul se întinde uşor cu sucitorul si partea care va fi la interior se tapetează cu un strat de felii de caşcaval.

Peste caşcaval se pune carnea fiartă, se rulează si se aşază în tava de copt.

unge cu gălbenuş bătut bine, se presară cu susan şi se dă la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.

taie felii, după ce s-a răcorit.

 

Pui in aluat

Pui_in_aluat

Pofta buna!

 

 

Chiftelute – usor de preparat

Chiftelute – usor de preparat din: carne macra, ceapa paine inmuiata in lapte, ou, piper, sare, verdeata, usturoi, ulei, faina si pesmet.   Ingredinte: 250 gr. carne macra 2 buc. ceapa o felie de piine alba muiata in lapte 1 ou piper sare verdeata si usturoi dupa gust ulei faina pesmet   Mod de preparare […]

Chec aperitiv cu branza si carne

Chec aperitiv cu branza si carne din: oua, smantana, faina, unt, carne, cascaval si smantana. Ingredinte: 6 oua 3 linguri smantana 3 linguri faina 50 gr.unt 250 gr. carne fiarta taiata 250 gr. cascaval condimente   Mod de preparare: Se amesteca 4 galbenusuri cu untul, smintina, cascavalul ras, carnea taiata, albusurile batute spuma si putin […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.