Pui cu ciuperci si masline

Printeaza

Pui cu ciuperci si masline din: piept de pui, morcov, ciuperci, rosie, masline, usturoi, apa, boia, cimbru, vin.

Ingrediente:Pui_cu_ciuperci_si_masline

  • piept de pui de 1 kg
  • 1 morcov
  • ciuperci
  • 1 rosie
  • 200 g de măsline
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 ml de apă
  • boia
  • cimbru
  • 100 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Se taie bucăţi un kg de piept de pui, se curăţă un morcov şi se scurg de zeamă ciupercile din-tr-o conservă. O rosie se taie cubuleţe.

Puiul se prăjeşte şi se scoate din tigaie, apoi se căleşte morcovul feliat. Se pun 200 g de măsline, ciupercile, 2 căţei de usturoi tocaţi, precum şi 200 ml de apă.

Se lasă să fiarbă până se înmoaie morcovul. Se adaugă boia, cimbru şi 100 ml vin alb, apoi se fierbe încă 20 de minute.

Pui cu ciuperci si masline

Pui_cu_ciuperci_si_masline

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.