Pui cu omleta si gogosari
PrinteazaPui cu omleta si gogosari din: pui, spanac, gogosari, oua, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 1 piept de pui mare
- 300 g spanac congelat
- 2 gogoşari muraţi în oţet
- 4 ouă
- sare
- piper
- 1 legătură pătrunjel verde
Mod de preparare:
Speli carnea, îndepărtezi pieliţa (fără să o tai), scoţi carnea de pe os şi o treci prin maşina de tocat. Potriveşti de sare şi piper după gust, întinzi pielea şi aşezi carnea tocată. Din cele 4 ouă faci omletă pe care o aşezi peste carnea tocată.
Decongelezi şi scurgi spanacul, apoi faci un piure pe care-l întinzi peste omletă.Puii şi bucăţele de gogoşari muraţi şi pătrunjel verde tocat, rulezi şi legii rulada cu aţă curată.
O asezi intr-o tava unsa cu ulei şi o dai la cuptor pentru 45 de minute. După ce s-a copt, o laşi să se răcească putin, apoi îi scoţi aţa şi o tai felii. O garnitură potrivită fi cartofii natur, morcovii sote şi verdeaţă tocată.
Pofta buna!