Pui delicios cu vinete
Printeaza
O reteta simpla si delicioasa de pui cu vinete, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, marar si patrunjel verde.
Ingrediente:
- 1 pui potrivit de mare
- 2 vinete
- 2 cepe
- 3-4 roşii
- ulei
- sare
- piper
- mărar
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Porţionezi pieptul, îl speli şi îl laşi să se scurgă. Tai vinetele în cuburi, sărezi şi laşi să se scurgă 5-10 minute. Le ştergi apoi cu un şervet şi pui la rumenit în ulei. După rumenirea vinetelor, pui la prăjit bucăţile de pui, când acestea sunt gata. In acelaşi vas căleşti ceapa, tăiată solzişori.
Aşezi apoi carnea în cratiţă, vinetele, roşiile tăiate felii, mărarul şi pătrunjelul verde. Adaugi apă, atât cât să le acopere, potriveşti de sare şi piper. Dai la cuptor pentru circa 10-15 minute. O poţi servi şi rece.
Pofta buna!