Pui delicios cu vinete

Printeaza

 

O reteta simpla si delicioasa de pui cu vinete, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, marar si patrunjPui delicios cu vineteel verde.

Ingrediente:

  • 1 pui potrivit de mare
  • 2 vinete
  • 2 cepe
  • 3-4 roşii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mărar
  • pătrunjel verde

 

 

Mod de preparare:

Porţionezi pieptul, îl speli şi îl laşi să se scurgă. Tai vinetele în cuburi, sărezi şi laşi să se scurgă 5-10 minute. Le ştergi apoi cu un şervet şi pui la rume­nit în ulei. După rumenirea vinetelor, pui la prăjit bucăţile de pui, când acestea sunt gata. In acelaşi vas căleşti ceapa, tăiată solzişori.

Aşezi apoi carnea în cratiţă, vinete­le, roşiile tăiate felii, mărarul şi pătrunjelul verde. Adaugi apă, atât cât să le acopere, potriveşti de sare şi piper. Dai la cuptor pentru circa 10-15 minute. O poţi servi şi rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.