Reteta zilei: Pui Marsala
PrinteazaO reteta absolut delicioasa de Pui Marsala din: piept de pui, ciuperci, vin Marsala, ceapa verde, faina, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 400 gr piept de pui
- 300 gr ciuperci
- 100 ml vin Marsala
- 1 legătură de ceapă verde
- 30 gr faină
- 30 ml ulei
- 20 gr sare
- 5 gr piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spală, se curăţă de pieliţe şi se taie în patru bucăţi, una pe porţie, care se bat puţin cu ciocanul de şniţele.
Bucăţile de carne se tăvălesc prin faină şi se prăjesc în ulei până se rumenesc uşor pe ambele părţi, apoi se scot separat.
In uleiul rămas, se pun la călit cu puţină apă ceapa verde tăiată mărunt şi ciupercile tăiate, se condimentează totul după gust, apoi se fierb împreună aproximativ 5 minute.
Peste legume se toarnă vinul Marsala, se pun bucăţile de carne pe deasupra şi se fierbe totul acoperit circa io minute. Pentru un gust mai intens de pui, se poate înlocui sarea cu concentrat de supă de pui.
Pui Marsala
Poftă bună!
Incoming search terms:
- pui marsala
- reteta pui marsala
Am ami auzit de reteta asta
Foarte bun si mie-mi place!