Pui sirian

Printeaza

O reteta de pui sirian din: carne de pasare, ulei, arpagic, faina, usturoi, rosii, ciuperci, vin, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:Pui sirian

  • 750 g carne de pasare
  • 200 ml ulei
  • 100 g arpagic
  • 2-3 linguri faina
  • 4 catei usturoi
  • 3-4 rosii sau un pahar suc de rosii
  • 250 g ciuperci
  • 100 ml vin
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tranşezi carnea de pasăre şi o rumeneşti în u- leiul încins. Adaugi arpagicul, usturoiul tocat, sucul de roşii, ciupercile tăiate felii, pătrunjelul verde tocat mărunt, sare şi piper după gust şi vinul.

Peste această compoziţie torni, atât cât s-o cuprin­dă, zeamă de carne sau de ciuperci în care ai di­zolvat făina. Laşi să fiarbă la foc mic până când sosul se îngroaşă şi carnea este fiartă bine. Serveşti sosul cald cu pă­trunjel verde tocat, presărat deasupra.

Pui sirian

Pui sirian

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.