Pulgogi

Printeaza

O reteta simpla de pulgogi din: muschid e vita, zahar, orez, vin de orez, sos de soia, usturoi, ceapa verde, uleid e susan, seminte de susan si piper negru pisat.

Ingrediente:Pulgogi

  • 2 kg muşchi
  • 3 linguri zahăr
  • 3 ceşti orez
  • 1 linguriţă vin de orez
  • 4 linguri sos de soia
  • 3 linguriţe usturoi pisat
  • 3 linguri ceapă verde tocată
  • 2 linguri ulei de susan
  • 1 lingură seminţe de susan
  • piper negru pisat

Mod de preparare:

Se lasă muşchiul tăiat felii timp dc o jumătate de oră într-un amestec de vin şi zahăr. Se prepară un sos de usturoi, sos de soia, susan, seminţe de susan, ceapă şi piper, şi se toarnă peste feliile de carne (la o oră după ce a fost ţinut în frigider). Se prăjeşte carnea şi se serveşte amestecată cu orezul preparat între timp.

 

Poftă bună

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.