Pulpa de miel impanata cu bacon la cuptor
Printeaza
O reteta gustoasa de pulpa de miel impanata cu bacon, condimente, usturoi, ulei, vin alb, foaie de dafin si piper boabe.
Ingrediente :
- 1 pulpă de miel
- 100 g bacon feliat subţire
- condimente pentru care miel
- 2-3 căţei de usturoi
- ulei pentru tavă
- un pahar vin alb
- 1 foaie dafin
- câteva boabe piper
Mod de preparare:
Cureţi pulpa de pieliţe şi, cu un cuţit, faci nişte buzunare în care introduci feliile de bacon. O condimentezi şi o pui într-o tavă în care adaugi 50 ml ulei şi un pahar cu apă, piperul şi foaia de dafin.
Dai la cuptor şi pe durata coacerii ai grijă să stropeşti carnea cu sosul din tavă. Când e aproape gata, peste carne pui usturoiul pisat şi vinul şi mai laşi până prinde o crustă frumoasă, aurie. O aduci la masă alături de salată verde.
Poftă bună!