Pulpa de vitel cu fasole
PrinteazaPulpa de vitel cu fasole din: pulpa de vitel, fasole, ceapa, ulei, usturoi, patrunjel, sare, piper.
- 700 g pulpa de vitel (bucata intreaga)
- 600 g fasole grasa
- 1 ceapa mare
- 50 ml ulei
- 2 fire usturoi verde
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi carnea, crestati-o în câteva locuri, presăraţi-o cu sare şi piper şi puneţi-o într-un vas de stică termorezistent.
Adăugaţi 3-4 linguri cu ulei şi vinul. Acoperiţi vasul cu un capac şi puneţi vasul în cuptorul încins, pentru 90 de minute.
Căliţi ceapa în uleiul rămas şi după 2 minute puneţi usturoiul şi fasolea. Căliţi-le la foc mic până când fasolea se înmoaie bine.
Tăiaţi carnea în feliuţe şi serviţi-o fierbinte cu garnitură de fasole grasă, totul presărat cu pătrunjel şi piper proaspăt măcinat.
Pulpa de vitel cu fasole
Pofta buna!