Pulpa de vitel cu fasole

Printeaza

Pulpa de vitel cu fasole din: pulpa de vitel, fasole, ceapa, ulei, usturoi, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Pulpa_de_vitel_cu_fasole

  • 700 g pulpa de vitel (bucata intreaga)
  • 600 g fasole grasa
  • 1 ceapa mare
  • 50 ml ulei
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, crestati-o în câteva locuri, presăraţi-o cu sare şi piper şi puneţi-o într-un vas de stică termorezistent.

Adăugaţi 3-4 linguri cu ulei şi vinul. Acoperiţi vasul cu un capac şi puneţi vasul în cupto­rul încins, pentru 90 de minute.

Căliţi ceapa în uleiul rămas şi după 2 minute puneţi usturoiul şi faso­lea. Căliţi-le la foc mic până când fasolea se înmoaie bine.

Tăiaţi carnea în feliuţe şi serviţi-o fier­binte cu garnitură de fasole grasă, totul presărat cu pătrunjel şi piper proaspăt măcinat.

Pulpa de vitel cu fasole

Pulpa_de_vitel_cu_fasole

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.