Pulpa de miel invelita

Printeaza

O reteta de pulpa de miel invelita din: pulpa de miel, vin, ulei, aluat, boabe de piper, rosie, ou si sare.

Ingrediente:Pulpa de miel invelita

  • 1 kg pulpă de miel fără os
  • 2 căni cu vin
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 5-6 boabe de piper negru
  • 1 foaie aluat foitaj
  • 1 roşie mare
  • 1 ou
  • sare

 

Mod de preparare:

Freacă pulpa cu puţină sare şi pune-o într-o tavă mai adâncă, cu ulei, vin, o ceaşcă de apă şi boabele de piper. Dă-o la cuptorul încins în prealabil, la foc iute, timp de 15 minute, apoi la foc potrivit vreo 30 de minute, având grijă s-o stropeşti din când în când cu sosul din tavă.

Scoate pulpa din tavă pe un platou, tapeteaz-o cu felii subţiri de roşie, iar peste ele, fă un grilaj din fâşii de aluat. Unge aluatul cu ou bătut, pune carnea într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dă-o la cuptor 1 5 minute.

Serveşte cu garnitură de ciuperci trase în unt şi amestecate cu pătrunjel verde şi chili pisat.

Pulpa de miel invelita

Pulpa de miel invelita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.