Pulpă de miel cu rozmarin

Printeaza

O reteta de pulpa de miel cu rozmarin din: pulpe de miel, suc de rosii, usturoi verde, usturoi, supa de carne, rozmarin verde, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Pulpă de miel cu rozmarin

  • 4 pulpe de miel inferioare
  • 100 ml suc de roşii
  • 2 legături de usturoi verde
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 căni cu supă de carne
  • 1 crenguţă de rozmarin verde
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune carnea la fiert în apă rece cu sare şi crenguţa de roz­marin. Lasă-le până ce sunt aproape fierte (cam 15-20 de minute), apoi mută-le într-o cratiţă mai adâncă. Toarnă supa de carne (zeama în care au fiert pulpele), două linguri cu ulei, usturoiul verde tocat mărunt (numai partea albă).

Lasă la foc mic până ce fierbe carnea complet, adaugă sucul de roşii şi dă totul în câteva clocote. Bagă cratiţa în cuptor, adaugă piper negru proaspăt măcinat şi usturoiul pisat. Lasă zece minute, ca să scadă şi să se rumenească un pic. Serveşte cu cartofi noi la cuptor, fierţi sau înăbuşiţi şi rozmarin verde alături.

Pulpă de miel cu rozmarin

Pulpă de miel cu rozmarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.