Infuzie de frunze de dafin pentru probleme digestive: Remediu natural pentru digestie ușoară. Frunzele de dafin (Laurus nobilis) sunt cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatoare, antibacteriene și digestive, fiind un remediu natural excelent pentru ameliorarea problemelor digestive, cum ar fi balonarea, indigestia sau gazele. Infuzia de frunze de dafin ajută la stimularea secrețiilor digestive și la […]
Pulpa de porc cu sos de legume
PrinteazaPulpa de porc cu sos de legume din: pulpa porc, usturoi, foi de dafin, cimbru, sare, piper, ceapa, morcov, telina, usturoi, pasta de tomate, marar, patrunjel, sare, piper si ulei.
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de porc
- 5 catei de usturoi
- 2 foi de dafin
- cimbru
- sare
- piper
sos:
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 telina
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri cu pasta de tomate
- marar
- patrunjel
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Spala carnea, tamponeaz-o cu un servet, condimenteaz-o cu sare si piper. Asaz-o intr-un vas si toarna apa pana la jumatate.
Acopera si da la cuptor, la foc moderat, doua ore.
Pe la jumătatea timpului, adaugă puţin cimbru, foile de dafin şi căţei de usturoi întregi, necurăţaţi, zdrobiţi cu podul palmei. între timp, pregăteşte sosul.
Căleşte ceapa tăiată în sferturi împreună cu morcovul şi ţelina tăiată bucăţi mari.
Toarnă două căni şi jumătate cu apă, pasta de roşii şi acoperă şi lasă să fiarbă. Indepărtează ceapa si telina si zdrobeste morcovul.
Daca sosul a iesit prea subtire, adauga o lingura cu faina diluata in putina apa rece. Condimenteaza cu usturoiul zdrobit, sare si piper.
Lasa-l sa dea in 1-2 clocote, apoi aromatizeaza cu verdeata tocata fin. Serveste friptura taiata in felii subtiri, cu sos din belsug.
Pulpa de porc cu sos de legume
Pofta buna!
Infuzie de frunze de dafin pentru probleme digestive
Incoming search terms:
- friptura de porc cu sos de legume