Pulpe impanate
PrinteazaPulpe impanate din: pulpe de pui, lamaie, ceapa, patrunjel, usturoi, ceapa, rosii, vin, ulei, busuioc, sare, piper.
- 8 pulpe de pui
- 2 lămâi
- 2 legături de ceapă verde
- 1 legătură de pătrunjel
- 8 căţei de usturoi
- 4 cepe mici
- 5 roşii
- 125 ml vin alb
- ulei
- busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecă pătrunjelul şi o legătură de ceapă, tăiate mărunt. Adaugă usturoiul zdrobit, 2 linguri cu ulei, sare, piper, busuioc, coaja rasă de lămâie şi zeama de la o lămâie.
Spală pulpele de pui şi desprinde cu grijă pielea. Umple portofelul astfel obţinut cu amestecul de verdeţuri.
Aşază carnea într-o tavă, împreună cu ceapa şi roşiile. Stropeşte cu puţin ulei, vin şi zeamă de lămâie. Lasă la cuptor 40-45 de minute. La final, adaugă restul de ceapă verde.
Poftă bună!