Pulpe inabusite in folie

Printeaza

O reteta delicioasa de pulpe cu: ardei gras, morcov, cartof, ceapa, sare, ulei, piper.

Ingrediente:

  • 2 pulpe
  • 1 ardei gras
  • 1 cartof mare
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • sare
  • ulei
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi, speli şi tai legu­mele. Pe o bucată de folie de aluminiu aşezi 2 pulpe, 1 ardei gras tăiat, 1 cartof tăiat mare, 1 morcov, 1 ceapă, sare, ulei şi piper. Inchizi bine folia şi pui pacheţelul la cuptor într-o tavă mică, timp de 30 de minute, la foc maxim.

Când sunt gata, laşi pacheţelul puţin să se răcească şi-l deschizi cu grijă să nu te frigi. Poţi servi preparatul direct din pacheţel, pus pe o farfurie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.