Pulpe la tavă cu muştar si miere

Printeaza

Pulpe la tavă cu muştar si miere din: pulpe de pui, mustar, miere, boia, condimente, piper, morcov, ceapa, ardei gras, usturoi, ulei.

Ingrediente:Pulpe la tavă cu muştar si miere

  • pulpe de pui (numărul lor variază în funcţie de numărul de persoane)
  • 1 lingură muştar
  • 1 lingură miere
  • boia dulce (facultativ)
  • condimente
  • piper
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Speli bucăţile de carne, le ungi pe fiecare în parte cu muştarul, boia după gust şi mierea, amestecate în preala­bil. Presari pe fiecare bucată de carne condiment şi piper şi le laşi pentru 5-10 minute Intr-un castron ca să se pătrundă.

Pui ulei într-o tavă şi o dai la cup­tor ca să se încălzească uleiul. Aşezi bucăţile de carne în tavă şi le laşi la cuptor 5-10 minute până ce prind o crustă şi pe o parte, şi pe alta. în acest fel, carnea îşi păstrează sucul şi rămâne mai gustoasă şi mai fragedă.

Adaugi ceapa, ardeiul curăţat de seminţe, morcovul tăiat în 2-3 bucăţi pe lungime şi adaugi puţină apă. Acoperi tava cu o folie de aluminiu şi dai totul la cuptor până se pătrunde carnea. îndepărtezi folia, scoţi legumele (pe care le-ai adăugat doar pentru aromă) şi mai pui tava la cuptor (fără folie) ca să prindă carnea culoare.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pulpe de pui cu miere si mustar
  • pulpe cu miere si mustar
  • pui cu miere si mustar

2 comentarii

  1. Am facut si eu pulpe cu mustar si miere si au iesit delicioase

  2. Iese dementiala pulpa cu mustar si miere

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.