Pungute cu branza de vaci

Printeaza

Pungute cu branza de vaci din: cascaval, branza de vaci, maioneza, usturoi, verdeata si sare.

Ingrediente:

  • 3oo g cascaval
  • 200 g branza de vaci
  • 4 linguri maioneza
  • 2-3 catei de usturoi
  • verdeata
  • sare

 

Mod de preparare:

într-un castron amesteci brân­za de vaci bine scursă, cu usturoiul pisat, verdeaţa tăia­tă mărunt, maioneza şi sare.

Aceasta va fi umplutura. Pui caşcavalul într-o pungă şi îl scufunzi în apă clocotită. îl laşi până se înmoaie bine.

Pe o fo­lie alimentară, întinzi cercuri cu diametrul de 12 cm.

Pui câte o lingură din umplutiîră în mij­loc, rulezi cu ajutorul foliei sub formă de pungă şi legi cu fâşii subţiri din caşcaval si mozzarella, confecţionate în momen­tul în care caşcavalul sau mozzarella sunt moi.

 

Pungute cu branza de vaci

Pungute cu branza de vaci

Pofta buna!

 

 

 

 

Smochine – Beneficii pentru sanatate si retete

Smochine – Beneficii pentru sanatate si retete. Smochinele sunt fructe delicioase și sănătoase cu o istorie îndelungată în alimentația umană. Acestea provin de obicei de la arborele de smochin (Ficus carica) și sunt apreciate în special pentru aroma și textura lor bogată și dulce. Smochinele pot fi consumate proaspete sau uscate și sunt disponibile pe […]

Tarta cu brânză de vaci și fructe de pădure

Tarta cu brânză de vaci și fructe de pădure din: branza de vaci, oua, zahar, coaja de lamaie, extract de vanilie, faina alba, unt, sare, fructe de padure Ingrediente: 250g brânză de vaci proaspătă 3 ouă 100g zahăr Coaja rasă de la o lămâie 1 linguriță extract de vanilie 200g făină albă 50g unt topit […]

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.