Pungute cu branza de vaci
PrinteazaO reteta de pungute cu branza de vaci din: cascaval, branza de vaci, maioneza, usturoi, verdeata si sare.
- 3oo g cascaval
- 200 g branza de vaci
- 4 linguri maioneza
- 2-3 catei de usturoi
- verdeata
- sare
Mod de preparare:
într-un castron amesteci brânza de vaci bine scursă, cu usturoiul pisat, verdeaţa tăiată mărunt, maioneza şi sare. Aceasta va fi umplutura. Pui caşcavalul într-o pungă şi îl scufunzi în apă clocotită. îl laşi până se înmoaie bine. Pe o folie alimentară, întinzi cercuri cu diametrul de 12 cm.
Pui câte o lingură din umplutiîră în mijloc, rulezi cu ajutorul foliei sub formă de pungă şi legi cu fâşii subţiri din caşcaval si mozzarella, confecţionate în momentul în care caşcavalul sau moz- zarella sunt moi.
Pungute cu branza de vaci
Pofta buna!