Smochine – Beneficii pentru sanatate si retete. Smochinele sunt fructe delicioase și sănătoase cu o istorie îndelungată în alimentația umană. Acestea provin de obicei de la arborele de smochin (Ficus carica) și sunt apreciate în special pentru aroma și textura lor bogată și dulce. Smochinele pot fi consumate proaspete sau uscate și sunt disponibile pe […]
Pungute cu branza de vaci
PrinteazaPungute cu branza de vaci din: cascaval, branza de vaci, maioneza, usturoi, verdeata si sare.
Ingrediente:
- 3oo g cascaval
- 200 g branza de vaci
- 4 linguri maioneza
- 2-3 catei de usturoi
- verdeata
- sare
Mod de preparare:
într-un castron amesteci brânza de vaci bine scursă, cu usturoiul pisat, verdeaţa tăiată mărunt, maioneza şi sare.
Aceasta va fi umplutura. Pui caşcavalul într-o pungă şi îl scufunzi în apă clocotită. îl laşi până se înmoaie bine.
Pe o folie alimentară, întinzi cercuri cu diametrul de 12 cm.
Pui câte o lingură din umplutiîră în mijloc, rulezi cu ajutorul foliei sub formă de pungă şi legi cu fâşii subţiri din caşcaval si mozzarella, confecţionate în momentul în care caşcavalul sau mozzarella sunt moi.
Pungute cu branza de vaci
Pofta buna!
Tarta cu brânză de vaci și fructe de pădure
Tarta cu brânză de vaci și fructe de pădure din: branza de vaci, oua, zahar, coaja de lamaie, extract de vanilie, faina alba, unt, sare, fructe de padure Ingrediente: 250g brânză de vaci proaspătă 3 ouă 100g zahăr Coaja rasă de la o lămâie 1 linguriță extract de vanilie 200g făină albă 50g unt topit […]