Purcel de lapte

Printeaza

Purcel de lapte

Mod de preparare:

Oparesti purcelul si-l cureti cu faina de porumb sau, mai bine, cu sacaz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pina cind devine alb cum e coala de hirtie. Il sarezi.

Daca-l pui la tava, aseaza mai intii pe fundul tavii mici betisoare, improvizind astfel un gratar, ca sa nu se lipeasca.

Daca-l pui la frigare, aseaza mai intii frigarea pe carbuni, pina se inroseste. Apoi o introduci in purcel si-l bagi la cuptor.

Il ungi din cind in cind cu untdelemn fin si, cind s-a rumenit pielea, cu rom. Atit. Ca salata e recomandabila varza rosie cu otet de vin si untdelemn bun, sau andivele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.