Scrumbie cu Sos de Capere: Rețeta Perfectă pentru un Deliciu Culinar – Scrumbia este un pește cunoscut pentru textura sa delicată și gustul său distinct, bogat și ușor sărat. Combinat cu un sos de capere aromat și revigorant, acest preparat devine o adevărată delicatesă. Ingrediente: Pentru scrumbie: 4 fileuri de scrumbie Sare și piper, după […]
Quiche cu broccoli
PrinteazaQuiche cu broccoli din: faina, unt, broccoli, oua, smantana, branza de vaci, usturoi, cimbru, nucsoara, rosii uscate si seminte de pin.
Ingrediente:
aluat:
- 250 g faina
- 125 g unt rece
umplutura:
- 400 g broccoli
- 3 oua
- 200 ml smantana
- 350 g branza de vaci
- 1 catel de usturoi
- cimbru
- nucsoara
- 50 g rosii uscate conservate in ulei
- 2 linguri seminte de pin
Mod de preparare:
frământă un aluat din făină, fulgi de unt, sare şi 50 ml apâ; se acoperă şi se dă la frigider 30 min.
despart bucheţelele de broccoii. Se opăresc în apă clocotită cu sare, 2 min. Se scurg.
bat ouăle cu smântână, brânză de vaci, usturoi tocat, 1 linguriţă frunzuliţe de cimbru, sare, piper şi nucşoară.
toacă roşiile uscate scurse de ulei. Se încinge cuptorul la 180 °C. Se întinde o foaie de aluat şi se tapetează forma.
aşază broccoii şi roşii. Se toarnă amestecul de ouă. Se coace 30 min.; se presară seminţele de pin; se mai coace 5 min.
Quiche cu broccoli
Pofta buna!
Supă Cremă de Cartofi cu Lapte Integral
Supă Cremă de Cartofi cu Lapte Integral – este un preparat perfect pentru zilele reci sau pentru momentele în care dorești să te răsfeți cu o masă delicioasă și hrănitoare. Această supă catifelată combină cartofii bogați în carbohidrați cu laptele integral, oferind o textură cremoasă și un gust savuros. Este ușor de preparat și perfectă […]
Pofta buna!
Tare asta!