Rasol de Porc cu Hrean: O Tradiție Gustoasă din: rasol de porc, hrean ras, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, sare, piper, frunze de dafin, boabe de piper. Descoperiți o rețetă clasică românească reinventată: Rasol de Porc cu Hrean. Un deliciu culinar care îmbină savoarea cărnii de porc cu aroma intensă a hreanului, această rețetă vă […]
Rasol milanez
PrinteazaRasol milanez din: rasol de vita, ceapa, telina, morcovi, supa de carne, cartofi, rosii, ulei, vin alb, faina, sare, piper, cimbru.
- 4 bucati rasol de vita
- 2 cepe
- 1 telina
- 2 morcovi
- 1 l supa de carne sau de legume
- 2 cartofi
- 400 g rosii
- 80 ml ulei
- 300 ml vin alb
- 3-4 linguri faina
- sare
- piper negru macinat
- 2 crengute de cimbru
Mod de preparare:
Treci prin faina bucatile de rasol si le prajesti in 30 ml ulei, pe ambele parti, pana isi schimba culoarea.
Stingi cu supa fierbinte si le fierbi impreuna cu crengutele de cimbru, pana cand pregatesti legumele.
Cureti legumel (mai putin rosiile) si le tai in cuburi mari, apoi le calesti în uleiul rămas şi le pui în vasul cu rasol.
Opăreşti roşiile, le decojeşti, le mărunţeşti şi le adaugi în vas împreună cu vinul şi puţin piper.
Acoperi ingredientele cu supă caldă şi introduci vasul în cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 1 oră.
Poţi să serveşti preparatul alături de risotto.
Rasol milanez
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba cu rasol de porc din: rasol de porc, picioare de porc, fleica, oua, smantana, morcov, otet, sare, usturoi. Ingrediente: 1 rasol şi 2 picioare de porc 1 kg de carne 10 ouă 1 kg smântână 1 morcov oţet sare 2-3 căţei de usturoi Mod de preparare: Fierbi carnea ca pentru piftie. Strecori zeama, […]
Rasol de vita cu mustar din: carne, sare, untura, ulei, ceapa, faina, mustar, piper. Ingrediente: 1,2 kg carne pentru rasol sare 2 linguri untură ulei pentru prăjit 2 cepe roşii 400 ml ulei 3 linguri făină piper 4 linguriţe muştar Mod de preparare: Carnea se taie felii, care se presară cu puţin piper, se ung […]
Pofta buna!