Reteta de bors de fasole

Printeaza

Reteta de bors de fasole din: fasole, ceapa, morcov, telina, urzici, bors, rosii, ulei, sare.

Ingrediente:Reteta de bors de fasole

  • o conservă mare fasole gata fiartă
  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină ţelină
  • 4 grămăjoare urzici
  • 500 ml borş
  • 2 litri supă de legume
  • 5 roşii în bulion cu tot cu suc
  • o linguriţă ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se pun ceapa tocată si morcovul dat pe râzătoare la călit. Se presară cu sare şi apoi se adaugă urzicile curăţate si spălate foarte bine.

Se pune si telina tăiată cuburi, supa si se lasă la fiert. Se pun apoi fasolea şi roşiile, se mai lasă la fiert 10 minute. Se acreşte cu borşul fiert separat, se potriveşte gustul de sare şi se aduce la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.