Reteta salata de boeuf cu carne de vita

Printeaza

Reteta salata de boeuf cu carne de vita din: rasol de vita, cartofi, morcovi, telina, pastarnac, mazare, castraveti, gogosari, maioneza, ceapa, mustar, curry.

Ingrediente:Reteta_salata_de_boeuf_cu_carne_de_vita

  • 600 g rasol de vită
  • 4-5 cartofi mari roşii
  • 5 morcovi medii
  • 1 ţelină medie
  • 2 rădăcini păstârnac
  • 250 g mazăre din conservă
  • 150 g castraveţi muraţi
  • 125 g gogoşari muraţi
  • 200 g maioneză
  • 1 ceapă
  • 2 linguri muştar
  • 4 linguriţe curry

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert rasolul de vită cu 2 linguriţe de sare, se aruncă prima apă. Se adaugă legumele, inclusiv ceapa. Toate fierb la foc moderat.

Separat se fierb cartofii în coajă. Se lasă apoi la răcit. Se mărunţesc şi castraveţii şi gogoşarii muraţi şi se lasă la scurs.

Carnea cu legumele se scot din oală şi se lasă la răcit, după care se taie în bucăţele. Se amestecă într-un castron toate ingredientele, se condimentează după gust, adăugând muştar şi maioneză.

Reteta salata de boeuf cu carne de vita

Reteta_salata_de_boeuf_cu_carne_de_vita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.