Reteta zilei: Chiftelute la cuptor cu sos
PrinteazaO reteta de chiftelute la cuptor cu sos din: pulpa de porc slaba, marar, usturoi, oua, sare, piper si bulion. O reteta delicioasa.
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de porc slaba
- 1 legatura marar
- 1 capatana usturoi
- 3 oua
- Sare
- Piper
- bulion
Mod de preparare:
Se toaca carnea de porc. Se toaca marunt mararul si se piseaza usturoiul. Intr-un castron potrivit se amesteca ingredientele impreuna cu 3 oua, sare si piper pana se omogenizeaza.
Se unge o tava de cuptor cu ulei sau unt si se fac chiftelute potrivite care se pun in tava. Se dau la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.
Intr-o cratita potrivita se pregateste un sos din apa, bullion, sare si si piper. Cand sosul clocoteste se adauga chiftelutele coapte si se lasa 5 minute pentru a se imbiba cu sos. Se servesc fierbinti.
Sfat: aceste chiftelute sunt potrivite pentru dieta montignac.
Chiftelute la cuptor cu sos
Pofta buna!
Incoming search terms:
- chiftele la cuptor cu sos
- chiftele cu sos la cuptor
- chiftelute la cuptor cu sos
Mi-ai facut pofta de niste chiftelute marinate
Asta fac azi, chiftelute din astea