Spaghete Alla Puttanesca Picante din: spaghete, usturoi, ansoa, rosii in bulion, capere, masline, fulgi de ardeiulei, sare, piper, patrunjel. Spaghetele Alla Puttanesca picante sunt un tribut adus bucătăriei italiene tradiționale, cunoscute pentru abilitatea de a combina ingrediente simple într-un fel de mâncare cu arome complexe și îndrăznețe. Această variantă picantă a rețetei clasice adaugă un […]
Reteta zilei: Desert cu fulgi de ciocolata
PrinteazaDesert cu fulgi de ciocolata din: paine, unt, fulgi de ciocolata.
Ingrediente:
- 8 felii paine
- 3-4 linguri de unt sarat
- 2/3 cana fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava puneti hartie de copt. Asezati feliile de paine.
Ungeti 4 felii de paine cu unt si presarati fulgi de ciocolata. Acoperiti cu feliile de paine ramase, pe care le-ati uns cu unt, dar pe partea de sus.
Dati la cuptor 7-9 minute. Scoateti tava din cuptor. Intoarceti si mai dati la cuptor aproximativ 5 minute.
Lasati sa se raceasca usor, taiati si serviti.
Desert cu fulgi de ciocolata
Pofta buna!
Sirop de Ginkgo Biloba din: extract de ginkgo, zahar, apa. Ginkgo Biloba, cunoscută și sub denumirea de arborele pagodelor, este o specie milenară apreciată pentru beneficiile sale remarcabile asupra sănătății. Extractul său a fost utilizat în medicina tradițională pentru îmbunătățirea memoriei, a circulației sângelui și pentru combaterea stresului oxidativ. Transformarea acestui extract într-un sirop delicios […]
Frittata cu Mazăre, Spanac și Feta
Frittata cu Mazăre, Spanac și Feta din: oua, spanac, mazare, branza feta, ceapa, ulei, sare, piper. Descoperă plăcerea de a începe ziua cu o frittata plină de savoare și culoare, unde mazărea dulce, spanacul fraged și brânza feta sărată se îmbină armonios pentru un mic dejun sau un brunch ideal. Această rețetă de frittata nu […]
O sa incerc si eu desertul asta