Reteta zilei: Dovlecei crocanti

Printeaza

Dovlecei crocanti din: dovlecei, oua, pesmet, parmezan, oregano, busuioc, boia de ardei, sare, piper.

Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

 

Ingrediente:

  • 3 dovlecei, taiati sub forma de bețe
  • 2 oua
  • 2/3 cana pesmet
  • 2/3 cana parmezan ras
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingura de busuioc uscat
  • 1 lingurita boia de ardei
  • Sare si piper

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C. Se spala dovleceii bine. Intr-un bol mediu, combinati parmezanul ras, pesmetul, oregano, busuiocul, boiaua și amestecati pentru a se combina. Intr-un alt castron mediu, bateti oualele.

Dovlecei crocanti

Scufundati fiecare bucata dovlecel in amestecul de ou și dati prin amestecul de pesmet. Puneti intr-o tava pe hartie de copt si dati apoi la cuptor pentru 25 de minute. Serviti simple sau cu sos dupa preferinta.

Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Pofta buna!

5 comentarii

  1. Nu mai e sezonul dovleceilor

  2. Nu am facut niciodata dovlecei crocanti

  3. Cam ciudata reteta asta de dovlecei crocanti

  4. Maria Antonescu

    As zica ca e interesanta, nu ciudata

  5. Cand apar promit ca fac si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.