O reteta de Capucino cu ciocolata, cafea si whisky din: cafea espresso, ciocolata neagra, whisky, coaja de portocala, oua, zahar pudra, smantana si unt. Ingrediente: 250 ml cafea espresso calda 200 g ciocolata neagra 6 linguri whisky (pur malt, de preferinta) 1 lingurita coaja de portocala, rasa marunt 2 oua 70 g zahar pudra 100 […]
Reteta zilei: Frappuccino
PrinteazaFrappuccino din: gheata, lapte, zahar, fulgi de ciocolata, sirop de ciocolata, frisca.
Ingrediente:
- 2-3 cani cuburi de gheata
- 1 cana lapte
- 2-3 linguri zahăr
- 1/3 cana fulgi de ciocolata
- 1/4 cana sirop de ciocolata
- frisca, pentru servire
Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele, in afara de frisca, într-un blender si se omogenizeaza.
Se toarnă în pahare de servire și se garniseste cu frișcă și sos de ciocolată.
Se serveste imediat.
Frappuccino
Savurati!
Capucino cu ciocolata, cafea si whisky
Cafele Exotice și Rare: O Călătorie în Lumea Soiurilor de Cafea de Lux
Cafele Exotice și Rare: O Călătorie în Lumea Soiurilor de Cafea de Lux. Explorarea lumii cafelei ne revelează o varietate vastă de soiuri, de la cele obișnuite și accesibile, la exotice și extrem de rare. Acestea din urmă, precum Kopi Luwak și Geisha, nu doar că oferă o experiență de degustare unică, dar și aduc […]
Cafeaua și Sănătatea: Beneficii și Riscuri
Cafeaua și Sănătatea: Beneficii și Riscuri. Cafeaua, una dintre cele mai consumate băuturi la nivel global, a fost subiectul a numeroase studii științifice care au încercat să descifreze impactul său asupra sănătății umane. Beneficiile Consumului de Cafea – Antioxidanți și Sănătatea Cafeaua este o sursă bogată de antioxidanți, cum ar fi acidul clorogenic și melanoidinele, […]
Este bun?