Reteta zilei: Frigarui cu carne de pui si legume

Printeaza

Frigarui cu carne de pui si legume din: piept de pui, ardei, ceapa rosie, ulei de masline, suc de lamaie, piper, condimente, usturoi, busuioc, oregano, salvie, praf de ceapa.

 

Ingrediente:

  • 2 bucati piept de pui dezosat, fara piele
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie

Marinata:

  • 1/2 cana ulei de masline
  • 3 linguri suc proaspat de lamaie
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 2 lingurite condimente dupa gust
  • 1 lingura usturoi pisat
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita salvie uscata
  • 1 lingurita praf de ceapa

 

Mod de preparare:

taie pieptul de pui bucati potrivite. La fel se procedeaza cu legumele. amesteca ingredientele pentru marinata intr-un bol.

pun carnea de pui si legumele in boluri diferite sau se pun in pungi care se inchid etans si se adauga marinata. dau la frigider.

Dupa 2 ore se amesteca puiul cu legumele si marinatele si se mai dau la frigider inca 2 ore.

Scoateti de la frigider si lasati sa se obisnuiasca cu temperatura camerei.

Infigeti apoi pe betele de frigarui carne si legume.

Incingeti gratarul, adaugati frigaruile si gatiti cate 5 minute pe fiecare parte.

Se servesc frigaruile fierbinti.

 

Frigarui cu carne de pui si legume

Frigarui cu carne de pui si legume

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Smoothie cu afine si suc de mere

Smoothie cu afine si suc de mere din: afine, zmeura, piersica, suc de mere, iaurt degresat, miere. Puteti avea propria varianta, puteti inlocui iaurtul sau laptele cu avocado, ulei de cocos, nuci sau migdale. De asemenea, puteti inlocui zaharul cu sirop de agave sau de artar, miere, stevia sau curmale. Puteti folosi fructe si legume […]

Eclere cu ciuperci si verdeata

Eclere cu ciuperci si verdeata din: sare, unt, faina, oua, , ceapa, ciuperci, marar, patrunjel. Ingrediente: Eclere: 125 ml apa putina sare unt cit o nuca 175 g faina 4oua Umplutura: 1 ceapa rasa 250 g ciuperci la conserva marar patrunjel sare 1-2 oua   Mod de preparare Apa, sarea si untul se pun la […]

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

4 comentarii

  1. Bune rau frigaruile astea

  2. Nu prea m ai convins cu reteta asta

  3. Bune rau frigaruile astea

  4. N-am cazut pe spate cu frigaruile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.