Reteta zilei: Paste bolognese

Printeaza

Paste bolognese din: morcovi, telina, ceapa, rosii, pasta de tomate, carne tocata de vita, supa de vita, sare, piper, vin alb, nucsoara, lapte si cuisoare.

 

Ingrediente:

  • 4 morcovi
  • 4 bucati telina
  • 3 cepe
  • roşii
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • carne tocata de vită
  • 3 cani supa de vita
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca vin alb
  • nucşoară
  • 1 ceasca de lapte
  • 3 cuişoare întregi

 

Mod de preparare:

încălzeste supa de vita într-o cratita. Pasati rosiile si amestecati-le cu bulionul. Fierbeti laptele impreuna cu cuisoarele si lasati sa se raceasca.

Tocati legumele si gatiti-le in ulei de masline impreuna cu carnea tocata de vita. Incorporati putina supa de vita.

Adaugati sare si piper.

Dupa aproximativ 20 de minute incorporati vinul si fierbeti pana se evapora, aproximativ 10-15 minute.

Adaugă nucsoara si rosiile. Fierbeti la foc mic 30 de minute.Adaugati restul supei de vita.

Incorporati apoi laptele dupa ce ati inlaturat cuisoarele si mai gati 10-15 minute.

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si serviti impreuna cu sosul fierbinte.

 

Paste bolognese

Paste bolognese

 

Pofta buna!

 

 

Pui in supa de ceapa

supa de ceapa, dressing, caise, pui. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată. Carnea de […]

 

 

 

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Maria Antonescu

    Delicioase pastele

  2. AZi fac paste, ca arata prea bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.