Tapioca este obținută din rădăcinile plantei de tapioca (Manihot esculenta), care este originară din America de Sud, dar este cultivată în prezent în întreaga lume. […]
Reteta zilei: Paste bolognese
PrinteazaPaste bolognese din: morcovi, telina, ceapa, rosii, pasta de tomate, carne tocata de vita, supa de vita, sare, piper, vin alb, nucsoara, lapte si cuisoare.
Ingrediente:
- 4 morcovi
- 4 bucati telina
- 3 cepe
- roşii
- 1-2 linguri pasta de tomate
- carne tocata de vită
- 3 cani supa de vita
- sare
- piper
- 1 ceasca vin alb
- nucşoară
- 1 ceasca de lapte
- 3 cuişoare întregi
Mod de preparare:
încălzeste supa de vita într-o cratita. Pasati rosiile si amestecati-le cu bulionul. Fierbeti laptele impreuna cu cuisoarele si lasati sa se raceasca.
Tocati legumele si gatiti-le in ulei de masline impreuna cu carnea tocata de vita. Incorporati putina supa de vita.
Adaugati sare si piper.
Dupa aproximativ 20 de minute incorporati vinul si fierbeti pana se evapora, aproximativ 10-15 minute.
Adaugă nucsoara si rosiile. Fierbeti la foc mic 30 de minute.Adaugati restul supei de vita.
Incorporati apoi laptele dupa ce ati inlaturat cuisoarele si mai gati 10-15 minute.
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si serviti impreuna cu sosul fierbinte.
Paste bolognese
Pofta buna!
supa de ceapa, dressing, caise, pui. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată. Carnea de […]
Delicioase pastele
AZi fac paste, ca arata prea bine