Reteta zilei: Picioare de porc marinate

Printeaza

O reteta de picioare de porc marinate din: picioare de porc, sare, frunze de telina, ceapa, patrunjel, amestec provensal, ulei, otet si piper.

Picioare de porc marinate

 

Ingrediente:

  • 500g picioare de porc
  • apa
  • sare
  • frunze telina
  • ceapa
  • patrunjel
  • amestec provensal
  • ulei
  • otet
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala foarte bine cu apa picioarele de porc. Se taie in bucati si se pun intr-o cratita. Se acopera cu apa si se pun la fiert impreuna cu frunzele de telina, ceapa, patrunjel si sare.  Se fierb pana cand carnea este moale la atingere si cade de pe oase.

Picioare_de_porc_marinate

Picioarele de porc se scot din apa si se lasa sa se raceasca. Se pun apoi intr-un borcan, se adauga amestecul provensal, verdeata de sezon tocata, sare si piper, apoi se umple borcanul cu otet si ulei  in cantitati egale.

Picioare_de_porc_marinate_02

Se poate servi cu muraturi fiind o gustare ideala inainte de pranz.

Picioare_de_porc_marinate_04

Picioare de porc marinate

Picioare de porc marinate

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Nu am facut niciodata o reteta ca asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.