Reteta zilei: Piure de conopida, morcov si pastarnac

Printeaza

Piure de conopida, morcov si pastarnac din: unt, pastarnac, morcovi, conopida, usturoi verde, ceapa, supa de pui, apa, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 linguri de unt
  • 5 buc pastarnac, tocat
  • 2 morcovi, tocati
  • 1/2 conopida, rupta buchetele
  • 4 tulpini de usturoi verde , taiat felii subtiri
  • 1/2 ceapa , tocata
  • 1/2 cana supa de pui
  • 1/2 cana de apa
  • sare
  • Piper proaspat macinat

Mod de preparare:

topesc trei linguri de unt intr-o oala mare la foc mediu, se adauga legumele, supa si apa in oala si se fierbe aproximativ 20-25 minute.

adauga sare , piper, apoi se paseaza la blender si se amesteca cu restul de unt.

 

Piure de conopida, morcov si pastarnac

Piure_de_conopida_morcov_si_pastarnac_07

 

Pofta buna!

 

 

 

Slănină Tradițională la Saramură cu Usturoi pentru Iarnă

Slănină Tradițională la Saramură cu Usturoi pentru Iarnă din: slanina de porc, apa, sare de mare, usturoi, foi de dafin, boabe de piper negru Descoperiți secretul conservării slăninei pentru iarnă cu această rețetă tradițională de slănină la saramură cu usturoi. Această metodă timpurie de conservare aduce un gust intens și o textură perfectă, transformând slănina […]

Rețetă Ceai de Anghinare si Beneficii: Ghidul Complet pentru Detoxifiere și Sănătate Hepatică

Rețetă Ceai de Anghinare si Beneficii: Ghidul Complet pentru Detoxifiere și Sănătate Hepatică. Ceaiul de anghinare este o băutură realizată din frunzele și florile plantei de anghinare. Este cunoscut pentru beneficiile sale pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea digestiei și susținerea funcției hepatice. Iată câteva aspecte importante despre ceaiul de anghinare: Ceaiul de anghinare este bogat în […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa fac si eu piurerul de conopida

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.