Slănină Tradițională la Saramură cu Usturoi pentru Iarnă din: slanina de porc, apa, sare de mare, usturoi, foi de dafin, boabe de piper negru Descoperiți secretul conservării slăninei pentru iarnă cu această rețetă tradițională de slănină la saramură cu usturoi. Această metodă timpurie de conservare aduce un gust intens și o textură perfectă, transformând slănina […]
Reteta zilei: Piure de conopida, morcov si pastarnac
PrinteazaPiure de conopida, morcov si pastarnac din: unt, pastarnac, morcovi, conopida, usturoi verde, ceapa, supa de pui, apa, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 linguri de unt
- 5 buc pastarnac, tocat
- 2 morcovi, tocati
- 1/2 conopida, rupta buchetele
- 4 tulpini de usturoi verde , taiat felii subtiri
- 1/2 ceapa , tocata
- 1/2 cana supa de pui
- 1/2 cana de apa
- sare
- Piper proaspat macinat
Mod de preparare:
topesc trei linguri de unt intr-o oala mare la foc mediu, se adauga legumele, supa si apa in oala si se fierbe aproximativ 20-25 minute.
adauga sare , piper, apoi se paseaza la blender si se amesteca cu restul de unt.
Piure de conopida, morcov si pastarnac
Pofta buna!
Rețetă Ceai de Anghinare si Beneficii: Ghidul Complet pentru Detoxifiere și Sănătate Hepatică
Rețetă Ceai de Anghinare si Beneficii: Ghidul Complet pentru Detoxifiere și Sănătate Hepatică. Ceaiul de anghinare este o băutură realizată din frunzele și florile plantei de anghinare. Este cunoscut pentru beneficiile sale pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea digestiei și susținerea funcției hepatice. Iată câteva aspecte importante despre ceaiul de anghinare: Ceaiul de anghinare este bogat în […]
O sa fac si eu piurerul de conopida