Reteta zilei: Portofele surpriza
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de portofele surpriza din: piept de pui, sunca, branza telemea, unt, cimbrisor si piper.
Ingrediente:
- 2 piepti de pui
- 400 g sunca
- 150 g branza telemea
- 100 g unt
- 1 crenguta cimbrisor
- piper
Mod de preparare:
Intr-un castron, pune brânza telemea, untul, usturoiul, cimbrişorul şi un praf de piper. Zdrobeşte toate aceste ingrediente până obţii o cremă.
Separat, taie pieptul de pui în felii şi bate uşor cu ciocanul de şniţele. Pune pe fiecare felie câte o lingură cu cremă de brânză.
Rulează cu grijă şi prinde cu scobitori sau leagă cu aţă alimentară. Lasă-le câteva minute la rece ca să se întrepătrundă aromele.
Taie sunca in felii froase şi cresteaz-o astfel încât să obţii un portofel în care aşezi rulourile de pui. Pune-le într-o tavă şi stropeşte-le cu apă şi puţin ulei. Dă-le la cuptor 30 de minute.
Portofele surpriza
Pofta buna!
Imi place reteta asta