Reteta zilei: Pulpa de porc umpluta cu legume, kaizer si slănină

Printeaza

O reteta de pulap de porc umpluta cu legume, kaizer si slanina din: pulpa de porc, carne tocata de porc, morcov, telina, oua, sare, piper, condimente, usturoi, kaizer, slanina, ceapa rosie, vin rosu si apa.

Pulpa de porc umpluta cu legume, kaizer si slanina

 

Ingrediente:

  • 1 bucata de pulpa de porc fara os 1-1.5 kg
  • ½ kg carne tocata porc
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 3 oua fierte tari
  • sare
  • piper
  • condimente
  • usturoi
  • cateva felii kaizer
  • cateva felii slanina
  • 2 cepe rosii
  • 2 cartofi
  • 2 pahare de vin rosu
  • 2 pahare de apa

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în aşa fel încât să iasă o “foaie” de carne de circa 1 cm grosime care se baţe ca pentru grătar şi se condimenteaza cu sare, piper şi alte condimente pentru carne.

Se lasa ast­fel pregătită la rece până se prepara umplutura.

Pulpa de porc umpluta cu legume, kaizer si slanina

Se da carnea prin masina de tocat si se adauga peste pulpa de porc. se adauga apoi kaizerul si slanina taiate cubulete.

Apoi se adauga morcovul si telina taiate felii sau date pe razatoare. Se sareaza si se pipereaza.

Pulpa de porc umpluta cu legume, kaizer si slanina

Oualele se taie felii sau cubulete, dupa preferinta. Se adauga usturoi taiat pe lungime si din nou sare, piper si alte condimente.

Se ruleaza apoi bucata de pulpa si se prinde cu scobitori. In functie de bucata se poate lega cu ata de bumbac de jur imprejur si se pune intr-o tava inalta.

Pulpa de porc umpluta cu legume, kaizer si slanina

In tava se pun cartofii taiati felii sau cubulete, morcov, telina, ceapa rosie taiata rondele, dupa care se adauga din nou sare si piper impreuna cu vinul si apa astfel incat legumele din tava sa fie acoperite si se da la cuptor timp de aproximativ 2 ore.

Pulpa de porc umpluta cu legume, kaizer si slanina

In timpul coacerii se stropeste carnea cu sosul din tava. Se serveste calda.

Pulpa de porc umpluta cu legume, kaizer si slanina

Pulpa de porc umpluta cu legume, kaizer si slanina


Pulpa de porc umpluta cu legume, kaizer si slanina

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pulpa de porc umpluta

4 comentarii

  1. Numai carne, ceva si cu verdeata vreau :))

  2. Imi place cum a iesit

  3. Carne, carne si iar carne, parca prea multa carne

  4. Antoanela Marescu

    Nu e cam arsa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.