Pulpe de pui la tigaie cu cuscus din: ulei de masline, pulpe de pui, sare, piper, conopida, ceapa, usturoi, otet de vin alb, rosii cherry, masline, capere, patrunjel, cuscus. Ingrediente: 1/4 ceasca ulei de măsline 5-6 pulpe de pui Sare și piper 1/2 conopidă, tăiată în buchețele 1 ceapă, feliata 4 catei de usturoi, felii […]
Reteta zilei: Pulpe de pui aromate la cuptor
PrinteazaPulpe de pui aromate la cuptor din: usturoi, ghimbir, ulei, ulei de susan, sos de soia, zahar brun, condimente, pulpe de pui, ceapa, vin de orez.
Ingrediente:
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 bucatita ghimbir proaspat, ras
- 2 linguri de ulei
- ½ lingurita ulei de susan
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri de zahăr brun
- 2 linguri de condimente, dupa gust
- 5 pulpe de pui
- 1 ceapa
- 2 linguri vin de orez
Mod de preparare:
Combinati usturoi, ghimbir, ulei, ulei de susan, sos de soia, zahar brun condimentele într-un castron mic.
Se amestecă până se combina. Frecati pulpele de pui.
Tocati ceapa si asezati in cratita, se toarnă vinul de orez, apoi adaugati bucățile de pui. acoperă si gatiti 2 ore.
Scoateti din cratita si asezati intr-o tava, gatiti 5 min la foc potrivit. Serviti cu orez.
Pulpe de pui aromate la cuptor
Pofta buna!
Pulpe de pui cu prune uscate din: pulpe de pui, unt, ulei de masline, ceapa, prune uscate, coniac, cimbru, frunze de dafin, supa de pui, ficat de pui, mustar. Ingrediente: 4 pulpe de pui ½ lingura unt ½ lingura ulei de masline 1 ceapa, felii subtiri ½ cana prune uscate ¼ cana coniac cateva crengute de […]
Pofta buna!
Hmmmm, imi ploua in gura 🙂