Reteta zilei: Ravioli cu usturoi

Printeaza

Ravioli cu usturoi din: ulei, usturoi, rosii, verdeata, ravioli.

Ravioli cu usturoi

Ingrediente:

  • ulei
  • usturoi
  • ravioli
  • rosii sau sos tomat
  • verdeata

 

 

Mod de preparare:

Se fierb “al dente” pastele in apa cu sare si o lingurita de ulei (ca sa nu se lipeasca intre ele). Se incing doua linguri de ulei si se calesc 3 graunte de usturoi.

Ravioli_cu_usturoi_02

Se adauga pasta de rosii (sau rosiile decojite si taiate cubulete) si dupa un minut se varsa pastele. Se amesteca de jos in sus si se lasa 15 minute la fiert impreuna.

Ravioli_cu_usturoi_04

Se presara verdeata si se servesc.

Ravioli_cu_usturoi_05

Ravioli cu usturoi

Ravioli_cu_usturoi_06

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Arata foarte bine ravioli cu usturoi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.