Reteta zilei: Rulada de porc la cuptor
PrinteazaO reteta de rulada de porc la cuptor din: porc cu rasol, gelatina, chimichurri, amestec provensal, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 spata de porc cu rasol (aproximativ 6kg)
- 14g gelatina
- chimichurri
- amestec provensal
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spata de porc cu rasol se dezoseaza si se cresteaza carnea care apoi este unsa cu chimichurri, se adauga provensal, sare, piper si se presara gelatina. Carnea se ruleaza pe lung si se coase strans cu ata.
Rulada se pune intr-o tava si se introduce la cuptor timp de 3 ore la foc moderat. Din cand in cand pe partea de sus a carnii se mai adauga un pic de chimichurri. La prepararea acestei rulade va recomandam sa urmariti cu atentie pozele.
Aceasta reteta este ideala atunci cand aveti multi invitati la masa. Rulada de porc se taie in felii cu ajutorul unui cutit ascutit si se serveste cu legume.
Rulada de porc la cuptor
Pofta buna!
Foarte bine arata rulada de porc
Da, si mie imi place, arata bine rau