Salvia este o plantă aromatică cu o istorie bogată, utilizată în bucătăria și medicina tradițională din întreaga lume. Iată câteva informații despre istoria sa, locurile în care se găsește și modul în care se cultivă: Istoria Salviei: Salvia (Salvia officinalis) este cunoscută și sub numele […]
Reteta zilei: Rulouri de paine integrala cu branza
PrinteazaRulouri de paine integrala cu branza din: paine integrala, branza, unt.
Ingrediente:
- 9 felii de paine integrala
- 9 felii de branza
- 2 1/2 linguri de unt
Mod de preparare:
Taiati coaja de la fiecare felie de paine. Puneti cate o felie de branza pe fiecare felie de paine. Rulati bine.
Se incalzeste o tigaie mare la foc mediu. Adaugati untul in tigaie si prajiti rulourile pe fiecare parte.
Transferati pe o farfurie si serviti calde.
Rulouri de paine integrala cu branza
Pofta buna!
Cozonac cu Umplutură de Nucă și Ciocolată: Deliciu de Sărbători
faina, drojdie, lapte caldut, zahar, oua, unt, sare, coaja de portocala, nuca, ciocolata neagra, zahar, cacao, scortisoara. Ingrediente pentru aluat: 500 grame de făină 7 grame de drojdie uscată 200 ml de lapte călduț 100 grame de zahăr 2 ouă 100 grame de unt […]
Aperitiv cu rosii si busuioc din: rosii, busuioc. În lumea culinară modernă, aperitivele au evoluat de la simpla funcție de stimulare a apetitului la adevărate demonstrații de creativitate și artă culinară. Aperitivele, cunoscute și sub numele de gustări sau starters, reprezintă o componentă esențială în multe culturi culinare din întreaga lume. Acestea sunt servite de […]
Imi plac rulourile astea
Da, arata bine, bravo