Marinada pentru vanat cu vin din: vin alb, otet, ulei, dafin, sare, boabe de piper. Ingrediente: 200 ml de vin alb 4 linguri de oţet 3 linguri de ulei 3-4 foi de dafin o linguriţă de sare o linguriţă de boabe de piper Mod de preparare: Se curăţă carnea de piele, se spală foarte […]
Reteta zilei: Sos de casa pentru friptura
PrinteazaSos de casa pentru friptura din: ceapa, usturoi, ketchup, lamaie, sos worcestershire, otet de vin alb, apa, zahar brun, mustar dijon.
Ingrediente:
- 1 ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 cana ketchup
- 1 lamaie, stoarsa
- 1/4 ceasca sos worcestershire
- 1/4 cana de otet de vin alb
- 1/4 cana de apa
- 2 linguri zahar brun
- 1 lingura mustar de dijon
Mod de preparare:
Intr-o tigaie combinati toate ingredientele si fierbeti timp de 30 minute amestecand din cand in cand.
toarna sosul ingrosat printr-o sita intr-un recipient. lasa sa se raceasca si se foloseste sau se tine la frigider.
Sos de casa pentru friptura
Pofta buna!
Sos brun pentru carne de vanat
Sos brun pentru carne de vanat din: unt, faina, vin negru, apa, sare, cimbru, patrunjel. Ingrediente: 1 lingură cu unt 2 linguri cu făină 1 pahar cu vin negru 1 pahar cu apă sare cimbru foi de dafin frunze de pătrunjel Mod de preparare: Spălaţi frunzele de pătrunjel şi păstraţi şi tijele, scuturaţi de apă, […]
Pofta buna!
Perfect sosul asta