rosii, ardei, usturoi, castraveti, ceapa, oregano, paine, lamaie, sare, piper. Gazpacho este o supă rece, tradițională în bucătăria spaniolă, în special în regiunile Andaluzia și Extremadura. Această supă răcoritoare este cunoscută pentru a fi servită în zilele calde de vară, deoarece ingredientele sale proaspete și naturale o fac foarte revigorantă. […]
Reteta zilei: Supa rece de castraveti
PrinteazaSupa rece de castraveti din: iaurt, apa, castarvete, marar, usturoi, ulei de masline, sare, nuci.
Ingrediente:
- 2 cani de iaurt
- 2 cani de apa
- 1/2 castravete, tocat
- 1/2 cana marar proaspat, tocat
- 2 catei de usturoi, tocati
- 1 lingura de ulei de masline
- Sare, dupa gust
- nuci, tocate (optional)
Mod de preparare:
Intr-un castron combinati iaurtul cu apa.
Adaugati castravetele tocat si amestecati bine.
Adaugati celelalte ingrediente si amestecati bine pentru a se combina.
Serviti imediat.
Supa rece de castraveti
Pofta buna!
usturoi, cardamom, busuioc, pepene, ulei, lamaie, marar, sare. Ingrediente: 2 linguri seminţe de cardamom 2 frunze de busuioc 1 căţel de usturoi 500 g pulpă de pepene galben 1 linguriţă ulei de măsline 1 linguriţă zeamă de lămâie 1 linguriţă sos Worchester 1/2 legătură de mărar tocat sare Mod de […]
Infuzie de troscot pentru pietre la rinichi
Troscotul (Polygonum aviculare) este o plantă medicinală cu proprietăți diuretice, antiinflamatoare și litotritice, fiind utilizată pentru susținerea sănătății rinichilor și eliminarea pietrelor. Infuzia de troscot ajută la fragmentarea și eliminarea calculilor renali, precum și la prevenirea formării acestora. Ingrediente 1-2 lingurițe de troscot […]
Pentru vara, este o nebunie supa asta