Reteta zilei: Tocanita mexicana
PrinteazaO reteta simpla de tocanita mexicana din: pulpe superioare, rosii, ceapa verde, morcov, ardei rgas, porumb, fasole, mazare, vin, ulei de masline, chili, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg pulpe superioare
- 5 roşii
- 1 legătură de ceapă verde
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 2 linguri cu porumb
- 300 g fasole fideluţă
- 2 linguri cu mazăre
- 1 ceşcuţă cu vin
- ulei de măsline
- chili
- sare
- piper
Mod de preparare:
Condimentează pulpele de pui şi rumeneşte- leîn ulei. Scoate-le pe farfurie, iar în grăsimea rămasă, căleşte ceapa cu morcovul.
După ce s-au înăbuşit, adaugă ardeiul gras şi roşiile tăiate cubuleţe. Lasă-le la foc mic, până se înmoaie roşiile.
Adaugă porumbul, mazărea şi fasolea fideluţă. Presară o linguriţă cu chili şi stinge cu o ceşcuţă de vin şi cu una cu apă. La final, pune bucăţile de carne şi lasă câteva minute. Serveşte-o cu garnitură de orez.
Tocanita mexicana
Pofta buna!
Foarte buna tocanita asta