Reteta frigarui asortate din: carne, slanina, ardei, rosii, ciuperci, ceapa, boia, sare piper, ulei de masline, vin. Ingrediente: 500 g carne de porc 500 g carne de vită 500 g carne de pui 200 g slănină afumată sau kaizer 4 ardei graşi 30 roşii cherry 20 ciuperci proaspete 4 cepe sare boia piper ulei de […]
Retete gustoase: Frigărui asortate
PrinteazaFrigărui asortate din: bacon, mere, cartofi, unt, otet balsamic, usturoi, mustar, smantana, ulei si sare.
- 300 g bacon
- 3 mere
- 4 cartofi
- 1 lingurita cu unt
- 1 lingura cu otet balsamic
- 1 capatana de usturoi
- 1 lingura cu mustar
- 1 lingura cu smantana
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Spală cartofii (nu-i curăţa de coajă) şi pune-i pe foc în apă cu sare pentru zece minute, cât să fiarbă pe jumătate, scurge-i şi lasă-i la răcit în apă rece.
Taie baconul în felii mai groase şi merele la fel. După ce s-au răcit, taie şi cartofii în felii. Pune untul la încins şi adaugă oţetul.
Montează pe beţe de frigăruie felii de măr, bacon, cartof alternându-le, apoi unge-le cu puţin sos.
Incinge grătarul şi frige-le pe ambele părţi, între timp, pregăteşte sosul: curăţă şi pisează mărunt usturoiul, freacă-l cu două linguri cu ulei, adaugă muştarul, smântână şi potriveşte de sare.
Aranjează frigăruile într-un un vas de lut şi serveşte-le cu sos de usturoi.
Frigărui asortate
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta frigarui asortate
Frigarui asortate cu cartofi copti
Frigarui asortate cu cartofi copti din: piept de pui, dovlecel, ceapa rosie, ardei gras, ciuperci, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 piept de pui 1 dovlecel mic 1 ceapa rosie 1 ardei gras verde 1 ardei gras rosu 200 g ciuperci ulei sare piper Mod de preparare: Spală pieptul de pui şi taie-l în […]
Frigarui asortate de miel
Pulpă de miel afumată, coastă de miel, cârnăcior de oaie afumat şi picant, roşii, ceapă, măsline. Tai cubuleţe totul, condimentezi cu ienibahar, busuioc şi cimbru, le pui pe crenguţe de brad, câte o bucăţică din fiecare. Le pui pe grătarul încins cu jar de lemn, de preferinţă, de tei (dă o culoare deosebită cărnii) […]
Pofta buna!