Shakshuka Vegan: Deliciul Proteic Perfect din: tofu, rosii in suc propriu, ceapa, ardei gras, usturoi, chimen, boia, paprika afumata, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Explorați savoarea și nutrienții în această rețetă de shakshuka vegan, o reinterpretare creativă a clasicului fel de mâncare din Orientul Mijlociu. Înlocuind ouăle cu tofu, această versiune vegană păstrează toate […]
Retete israeliene: shaksuka
PrinteazaRetete israeliene: shaksuka din: ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei, bulion, oua, patrunjel.
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi
- 4 linguri cubuleţe de ardei gras
- 2 linguri bulion
- 1 conservă cubuleţe de pulpă de tomate
- oua
- patrunjel
Mod de preparare:
Se pune pe foc o tigaie adâncă; se încinge încet 1 lingură ulei de măsline şi se căleşte 1 ceapă tocată, apoi se adaugă 1 căţel de usturoi tocat, 4 linguri cubuleţe de ardei gras asortate, 2 linguri bulion şi 1 conservă cubuleţe de pulpă de tomate.
Se lasă să fiarbă totul până scade şi se condimentează după gust. Se sparge câte un ou şi se aşază pe patul de legume, distanţate.
Se acoperă vasul şi se lasă să se coacă 10-15 min.
Se decorează cu pătrunjel.
Retete israeliene: shaksuka
Shakshuka Vegan: Deliciul Proteic Perfect
Shakshuka – oua coapte in sos de rosii
Shakshuka din: ulei, ardei, chimion, coriandru, pasta de usturoi, rosii, oua, patrunjel, paprika. Ingrediente: 2 linguri cu ulei de măsline 2 ardei roşii 1 linguriţă cu chimion măcinat un praf de coriandru măcinat 1 linguriţă cu pastă de usturoi 5-6 roşii 4 ouă pătrunjel verde, tăiat mărunt paprika afumată Mod de preparare: Incălzeşte uleiul […]
Savurati!